I swear i didn't do it!! "File not found"

Main board, open to all, read only to Guest users
User avatar
CGTech
Site Admin
Posts: 96
Joined: Sat Jul 25, 2015 1:37 am
Location: Atlantic Canada

I swear i didn't do it!! "File not found"

Postby CGTech » Thu Nov 03, 2016 4:18 pm

Just got this in the middle of surfing the main forum..

"File not found"

Dang, did i just crash the new server? :roll: :lol: 8-) :D
1Pe 4:7 But the end of all things has drawn near. Therefore be of sound mind, and be sensible to prayers.

User avatar
CGTech
Site Admin
Posts: 96
Joined: Sat Jul 25, 2015 1:37 am
Location: Atlantic Canada

Re: I swear i didn't do it!! "File not found"

Postby CGTech » Thu Nov 03, 2016 4:20 pm

whoops and now it's back up. um... ookkaayy.....?
1Pe 4:7 But the end of all things has drawn near. Therefore be of sound mind, and be sensible to prayers.

ted
Member
Posts: 13
Joined: Sat Aug 01, 2015 11:29 pm

Re: I swear i didn't do it!! "File not found"

Postby ted » Thu Nov 03, 2016 4:21 pm

I clicked on the link for TB and got a page from Ubunto Apache? Wow!

User avatar
CGTech
Site Admin
Posts: 96
Joined: Sat Jul 25, 2015 1:37 am
Location: Atlantic Canada

Re: I swear i didn't do it!! "File not found"

Postby CGTech » Thu Nov 03, 2016 4:23 pm

yeah up and down like a yoyo right now
1Pe 4:7 But the end of all things has drawn near. Therefore be of sound mind, and be sensible to prayers.

TxGal
Member
Posts: 11
Joined: Tue Jul 12, 2016 2:31 pm

Re: I swear i didn't do it!! "File not found"

Postby TxGal » Thu Nov 03, 2016 4:28 pm

It just started happening to me, too, the dreaded code 404. Glad I'm not the only one!

Psychgirl
Member
Posts: 2
Joined: Tue Jul 12, 2016 1:47 pm

Re: I swear i didn't do it!! "File not found"

Postby Psychgirl » Thu Nov 03, 2016 4:30 pm

Me too, on the computer and my phone.

ted
Member
Posts: 13
Joined: Sat Aug 01, 2015 11:29 pm

Re: I swear i didn't do it!! "File not found"

Postby ted » Thu Nov 03, 2016 4:37 pm

Well, now I get bad gateway everywhere.

ted
Member
Posts: 13
Joined: Sat Aug 01, 2015 11:29 pm

Re: I swear i didn't do it!! "File not found"

Postby ted » Thu Nov 03, 2016 4:41 pm

Some one is playing with things internally, I am in and can usually post but you have to use the DNS servers to get in.

maric
Member
Posts: 6
Joined: Tue Oct 18, 2016 12:56 am

Re: I swear i didn't do it!! "File not found"

Postby maric » Thu Nov 03, 2016 7:44 pm

I keep getting 502 Bad Gateway. I never logged out either

Flippper
Member
Posts: 8
Joined: Sun Aug 02, 2015 12:01 am

Re: I swear i didn't do it!! "File not found"

Postby Flippper » Thu Nov 03, 2016 9:34 pm

I think you did it.

rafter
Member
Posts: 7
Joined: Sun Aug 02, 2015 12:23 am

Re: I swear i didn't do it!! "File not found"

Postby rafter » Thu Nov 03, 2016 9:44 pm

Does anyone have the IP address? Maybe that will get us in. I thought it was somewhere here on the backup board.

User avatar
CGTech
Site Admin
Posts: 96
Joined: Sat Jul 25, 2015 1:37 am
Location: Atlantic Canada

Re: I swear i didn't do it!! "File not found"

Postby CGTech » Thu Nov 03, 2016 11:05 pm

170.75.254.245
1Pe 4:7 But the end of all things has drawn near. Therefore be of sound mind, and be sensible to prayers.


Return to “Main”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest